Dit ondernemersduo van het Vlaamsch Broodhuys vindt rust in inspiratie
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Inspiratie kent geen grenzen

Ontspannen op een strandbedje? Niet als het aan Dimitri en Diante Roels van het Vlaamsch Broodhuys ligt. Hun inspiratiereizen naar New York zijn inmiddels een traditie geworden. 'Die stad geeft ons zoveel energie! Met 2000 foto’s en drie A4-tjes boordevol inspiratie en ideeën keren we weer terug naar huis.’
Lees het artikel
Lees het artikel
Over Dimitri & Diante Roels
Bakker en bakkersvrouw van het Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten en culinaire bezieling. Sinds 1996 bakken zij voedzaam en smaakvol zuurdesembrood en patisserie. In de 19 vestigingen laten zij Nederland kennismaken met hun smaken.
Lees het artikel
Proef Vlaamsch Broodhuys bij Bilderberg
Lees over ons ontbijt
Meer dan brood alleen
Vlaamsch Broodhuys op het menu

De broden van het Vlaamsch Broodhuys vormen de basis van ons duurzame ontbijt. Ook tijdens de lunch staat hun brood op het menu, net als de patisserie bij het dessert. En als je aanschuift voor het diner, dan zorgt Vlaamsch Broodhuys ook voor het broodmandje.
Lees over ons ontbijt
de kracht van een goede samenwerking

"Met Dimitri en Diante delen we de passie voor ons vak. Beide streven we naar die ultieme smaakbeleving. Wanneer je samenwerkt met partners die dezelfde waarden hebben, ontstaat er iets bijzonders. Dan wordt een leverancier, een waardevolle partner en dat is wat we in het Vlaamsch Broodhuys hebben gevonden."

Ernst van der Waal | Operationeel Directeur Bilderberg
business@bilderberg.nl

Volg ons opFIin