Maak kennis met het gerenoveerde Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Sneak preview van Hotel De Keizerskroon
Welkom in Apeldoorn!

Nieuw jaar, nieuwe kamers! Vanaf maart 2023 zijn alle hotelkamers van Hotel De Keizerskroon compleet gerenoveerd. Maar dat is niet de enige reden waarom dit dé vergaderlocatie van 2023 is. Het gaat bij ons om aandacht. Onze definitie van gastvrijheid. Een oprechte glimlach. Voelen dat je écht welkom bent. Hier werk je vol focus aan je doelen; wij regelen de rest.

Bekijk dit hotel
Dit gaat er gebeuren

Alle 95 hotelkamers worden vernieuwd! Er komt een compleet nieuw en royaal interieur. Badkamers worden vervangen en airconditioning wordt geïnstalleerd. De gangen en het trappenhuis worden grondig aangepakt, net als het schilderwerk aan de buitenzijde van het hotel.
En er is meer...
On top service
Ontmoet Gerhard: Onze Maître B'. Hij zorgt er persoonlijk voor dat jouw bijeenkomst perfect verloopt en dat het de gasten aan niets zal ontbreken. “Tijdens de gehele bijeenkomst sta ik voor jullie klaar, want een genietende gast is de kroon op mijn werk.” aldus Gerhard.
Goed Eten & Drinken
Culinaire gastvrijheid, dat staat op het menu in Kingstreet Restaurant. Chef-kok Steve Sykes heeft een verfrissende smaak en kookt het liefst met lokale ingrediënten. Verwacht comfort food met een verrassende twist en altijd passend bij de wensen van het gezelschap.
Goed voorbeeld doet volgen
Lees het artikel
Creëer een unieke klantbeleving
door te leren van onze hospitality experts

Wat zou er gebeuren wanneer je klanten gaat zien als gast in plaats van klant? In de hospitality weten ze namelijk als geen ander hoe je een geweldige klantervaring creëert. Met deze vijf inzichten uit de hospitality verbeter ook jij de customer experience in jouw organisatie.
Lees het artikel
Op de hoogte blijven?

Wil je dat we je op de hoogte houden van de vorderingen rondom de renovatie?
Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op zodra er nieuws is.
Ja, houd mij op de hoogte!
Graag tot ziens!

'We zullen nog even geduld moeten hebben maar ik kan niet wachten om je opnieuw kennis te laten maken met ons prachtige hotel. Kan ik je ergens mee helpen? Mijn collega's en ik staan voor je klaar!'

Jessica Mojet, Meeting & Event regisseur
T: 055-5800121
E: keizerskroon@bilderberg.nl

Volg ons opFIin