Buiten krijgt jouw meeting of event nieuwe energie en frisse inzichten
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Lees meer over onze buitenlocaties
De meest unieke vergaderlocaties vind je: buiten!

Het voorjaar staat voor de deur! Ben jij je al aan het oriënteren op een volgende vergaderlocatie? Het vinden van de perfecte plek kan een lastige zoektocht zijn, waarbij je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bilderberg heeft de oplossing: zoek jouw locatie eens tussen die bomen en ga naar buiten

Bekijk alle buitenlocaties
Vijf verrassende buitenlocaties
Meer informatie
1. Heksenkring in het bos
Hotel 't Speulderbos - Veluwe 
Naast de theaterzaal en de huiselijke bibliotheekruimtes is het uniek samenkomen in één van oudste bossen van Nederland. Op slechts 10 minuten loopafstand van het hotel bevindt zich de heksenkring. De plek om even écht #outofoffice te gaan.
Meer informatie
Meer informatie
2. Dé stadstuin van Rotterdam
Parkhotel Rotterdam - Randstad
Ontdek het best bewaarde geheim van Rotterdam: de stadstuin van het Parkhotel Rotterdam. Een inspirerende plek voor meetings, events, lunches, diners, borrels en feesten die bruisen van begin tot eind. En dat allemaal in het centrum van Rotterdam.
Meer informatie
Meer informatie
3. De Buitenplaats

Résidence Groot Heideborgh - Veluwe
Aan de rand van het bos in Garderen, vind je een unieke outdoorlocatie van wel 200m2: Maak kennis met De Buitenplaats! Laat het bos je inspireren tijdens een brainstormsessie, kom samen in de kas, geniet van een barbecue of kom loungen bij het water.

Meer informatie
Meer informatie
4. In een Limburgse boomgaard

Kasteel Vaalsbroek - Zuid Limburg
Zuid-Limburg heeft een prachtig heuvellandschap waardoor je het gevoel hebt in het buitenland te zijn. Ben je toe aan een break tijdens jouw bijeenkomst in het kasteel? Zoek dan een fijne plek in de fruitboomgaard en laat je inspireren door omgeving.

Meer informatie
Meer informatie
5. Strandbedjes aan de kust
Europa Hotel - Scheveningen
Vanuit het Europa Hotel sta je binnen 198 stappen op het strand van Scheveningen. De ideale plek voor een wandeling, een break-out sessie,
maar ook voor een creatieve brainstormsessie. Neem plaats op een strandbedje en laat die creativiteit maar komen.
Meer informatie
Ga je mee naar buiten?

"Er zijn zoveel mogelijkheden om een vergadering buiten vorm te geven. Ook wanneer het programma zich binnen afspeelt. Bekijk hier in één overzicht de capaciteiten van al onze buitenlocaties."

Marieke Jongbloed, Event Regisseur

business@bilderberg.nl

Volg ons opFITinY