Inclusief 4 unieke #outofoffice replies zodat jij volledig kunt ontspannen deze zomer
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Bekijk hier de outofoffice replies
Ga jij deze zomer #outofoffice?

Genieten van de zon, de natuur, eindelijk dat ene boek lezen en misschien zelfs wel op vakantie. Welke plannen je ook hebt deze zomer, wij hopen dat je er echt van kunt genieten. Dat je echt #outofoffice kunt gaan. Met deze unieke afwezigheidsberichten heb je in ieder geval geen zorgen over je zakelijke e-mail. Hiermee tover je namelijk een lach op het gezicht van de ontvanger en kun jij ontspannen.
bekijk hier de #outofoffice replies
#outofoffice leesvoer
Meer informatie
De #outofoffice guide to onbereikbaar zijn
Regelmatig onbereikbaar zijn is goed. Het verbetert de kwaliteit van je werk, verhoogt je werkplezier en het maakt je productiever. Na het lezen van dit artikel kun jij met een gerust hart even #outofoffice.
Meer informatie
Meer informatie
De #outofoffice guide to dagdromen op je werk
Dagdromen. We doen het allemaal. Maar tijdens je werk lijkt het vaak een no go. Terwijl je na een dagdroom juist vaak weer met meer focus aan de slag gaat. Hoe dat kan? Je leest het in deze #outofoffice guide.
Meer informatie
Meer informatie
De #outofoffice guide to zakelijk lunchen en dineren

Een zakelijke lunch of diner kan een belangrijke gelegenheid zijn om professionele relaties op te bouwen, deals te sluiten, of om een geslaagde samenwerking te vieren. Maar hoe pak je dit aan? Wat zijn de do's en don'ts? Bilderberg vertelt je er alles over.

Meer informatie
Ben jij al startklaar voor het najaar?

"Onze event regisseurs denken graag met je mee. Tijdens een adviesgesprek achterhalen we binnen 20 minuten het doel van je bijeenkomst en delen we suggesties om jouw bijeenkomst een unieke invulling te geven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan dan hier je adviesgesprek. Ik wens je een fijne zomer!"

Marieke Jongbloed, Event Regisseur

business@bilderberg.nl

Volg ons opFITinY